Lynhurtigt Internet til Bro Strand Park.

Det er med glæde at Skywire kan oplyse at vi levere lynhurtigt Internet til Bro Strand Park i samarbejde med bestyrelsen.

Vores Internet leveres over kabel-TV forbindelsen. Det betyder, at for at få opsat Internet skal man have et kabel-modem og en lille adapter, som monteres på eksisterende antennestik. Installationen er let og kan udføres af ikke teknisk kyndige.
Man kan dog bestille en tekniker til installationen, hvis det ønskes. (Tekniker installation koster kr. 499,- og bestilles ved at ringe til os)

Kabel-modem med indbygget router og WiFi er inkluderet i prisen (udstyret er Skywires ejendom og lånes i abonnementsperioden). Ønsker man selv at opsætte router/WiFi er dette også muligt.

Vi leverer følgende hastigheder, til følgende priser (Nye priser pr. 01-12-2020 for nye kunder, eksisterende kunder får prisændring gældende pr. 01-01-2021):

30/15 Mbit/s til kr. 129,- pr. måned.
120/60 Mbit/s til kr. 199,- pr. måned

(30/15 Mbit/s mindste pris 6 måneder kr. 774,-  120/60 Mbit/s mindste pris 6 måneder kr. 1194,-)

For alle abonnementer gælder det at der er fri trafik/data. Man kan med andre ord surfe/streame osv. lige så meget man har lyst til. Man skal ikke tænke på ikke at bruge for meget data.

Oprettelse kr. 0,-

Forudbetaling e-mail faktura for standard abonnement. Automatisk betaling oprettes med automatisk kontooverførsel i netbank (Ikke PBS). Ingen bindingsperiode.

Alle priser er incl. 25% moms.