Bor du i et yderområde og kan du ikke få hurtigt og stabilt Internet ?

Mange mennesker bor i det der bliver betegnet som yderområde. Ofte synes de ikke selv det er et yderområde. Dog er der et punkt, som kan gøre det til et yderområde og det er manglen på hurtigt og stabilt Internet. Hvis der ikke er etableret fiber af et elselskab, så kan man ofte ikke få bredbånd der er hurtigere end 8-10 Mbit/s over ADSL, da kobberkablet er for langt. Der er med andre ord for langt fra centralen til at de høje båndbredder kan leveres.

8-10 Mbit/s lyder umiddelbart af meget, men for en familie med børn i skolealderen, så er det lidt, når alle skal være på nettet samtidigt. Måske er et alternativ mobilt bredbånd der med det nye 4G/LTE net kan levere lidt højere hastigheder. Men her er ulemperne at det er forbrugsafregnet og dermed hurtigt kan blive for dyrt, hvis man streamer lidt, eller f.eks. ser film på Netflix eller sjove klip fra YouTube og Facebook.

Ustabilt Internet

Mange der bor i bredbånds yderområder oplever også at deres bredbånd er ustabilt. Boksen der styrer Internetforbindelsen (routeren) skal ofte genstartes, hvilke kan være et irritationsmoment, for det sker selvfølgelig altid når man har mindst brug for det.

Bor du i et bredbånds yderområde, så er hjælpen nær. Hvis Skywire ikke allerede har etableret sit trådløse net i dit område, så kan du ved at udfylde nedenstående formular og i øvrigt gøre naboer/genboer bekendt med formularen, gøre dit til at vi måske kommer og sætter vores master op i området.

Vi dækker pt. følgende områder:

Vest for Randers, nord for Randers op mod Hobro: Sdr. Vinge, Terp, Øster Velling, Vester Velling, Højmarken, Øst for Hammershøj, Vorning, Hvidding, Nord for Randers (Hovedvejen), Asferg, Kåtrup, Hvidsten, Gassum, Gunderup, Svenstrup, True, nordlige Hobro, Tobberup osv.

Langeland, størstedelen af det sydlige Langeland fra Rudkøbing samt Lohals.

Giv os også gerne et like på Facebook og bed dine naboer/genboer om at gør det samme!