Skywire ApS er en dansk Internetudbyder der etablerer trådløst net i de dele af Danmark, hvor det ikke er muligt at få hurtigt og stabilt bredbånd over telefonkabel, mobil eller fiber.

Skywire ApS blev grundlagt i 2013 som en følge af at Skyline gik konkurs.

Vores hurtige Internet findes i øjeblikket mange steder i området vest, nordvest og nord for Randers, op til Hobro og Mariager. Vi ekspanderer kraftigt og udbygger ugentligt vores sendeområde, så vi kan dække flest mulige husstande.

Derudover er vi igang med at bygge net flere steder i Danmark.

Målet er at oprette net i de områder, hvor der ikke er udsigt til at der bliver gravet fiber ned indenfor en overkommelig fremtid.

Ved hjælp af trådløst udstyr tilbydes hurtigt Internet til husstande i en omkreds af op til 3 km fra sende masten.

Interesseret i at få mere at vide?

Vores fokus går på at hjælpe privat og virksomheder med adgang til bredbånd. Vi kan levere en hurtig Internetforbindelse der er meget stabil, og har svartider meget tæt på en fiberforbindelse. Vores bredbåndsløsning er baseret på at kunne nå ud i områder, hvor andre teknologier som f.eks. ADSL/Mobilt bredbånd kommer til kort hvad angår hastighed og stabilitet.

Vores kunder er primært privatpersoner og virksomheder. 

Derudover tilbyder vi fastnet telefoni i form af IP telefoni, hvor der er mange penge at spare ifht. traditionel fastnet telefoni.

Skywire er en sund veldrevet og selvfinansieret forretning med 100% dansk ejerskab. Har du brug for priser / tilbud / oplysning om dækning / teknisk information osv. er du velkommen til at kontakte os.